Philip Ghekiere nieuwe voorzitter Open VLD Deerlijk

Philip Ghekiere nieuwe voorzitter Open VLD Deerlijk

Philip Ghekiere(48) volgt Bert Schelfhout (29) op als voorzitter van Open VLD Deerlijk. Hij komt aan de leiding van een 20-koppig bestuur.IMG_1871Ghekiere vindt dat het Deerlijkse bestuur twee prioriteiten moet vooropstellen.  “Werk maken van een betere financiële situatie voor onze gemeente zonder daarbij zomaar de gemakkelijke weg van de belastingverhogingen te kiezen. Het bestuur moet een langetermijnvisie ontwikkelen: wat is prioritair en wat niet? Wat plant men op welke tijdshorizon? Nu gaan veel middelen verloren door gebrek aan totaalvisie. Ik denk bijvoorbeeld aan het OCMW-Gaverkasteeldossier of het sportcomplex aan de stationswijk. ”  
Fractieleider in de gemeenteraad Schelfhout werd onlangs voorzitter van Jong Vld Nationaal en heeft de fakkel na 5 succesvolle jaren door. “Ik ben blij met een opvolger als Philip… een talent om onze sterk groeiende afdeling verder uit te bouwen.” 
Philip is innovatiemanager bij een internationaal bedrijf in de textielsector. Hij woont in de Sint-Rochusweg en was 13 jaar lang lid van het oudercomité van de centrumscholen, waarvan 4 jaar als voorzitter. Hij is ook actief als bestuurslid in de tennisclub.


0 gedachten over “Philip Ghekiere nieuwe voorzitter Open VLD Deerlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *