What a wedding! Go Frederik & Lisa!

What a wedding! Go Frederik & Lisa!

LisaFrederikTwee bijzondere persoonlijkheden die trouwen is het recept voor een uiterst geanimeerde trouwervaring. Frederik De Swaef & Lisa Gabriëls heet het recept voor 24u superfeest and a hell of an experience. Het carnavaleske festival werd opgeluisterd door heel wat Aalsterse ajuinuh, jeugdvrienden van ‘Zwaef’.  Kers op de taart in het losgebarsten dansgedeelte was niemand minder dan Patje Krimson. “She’s after my piano” weergalmde meedogenloos in de originele spiegeltent van de Gentse Feesten.

Van zaterdagnamiddag 9 augustus tot zondagmiddag 10 augustus werden we opgevorderd voor het memorabele trouwfeest op het ‘Domaine de Villers-Sainte-Gertrude’, niet al te ver van Durbuy. 1314 dagen daten had het koningskoppel nodig om zich in de echt te verbinden. Na de burgerlijke trouw op 2 augustus bereidden ze tot in de mooiste details de trouw voor op hun 220 bedden tellend domein. Met de originele spiegeltent van de Gentse Feesten en heel wat kraampjes met oerburgers, pizza’s, Argentijnse specialiteiten, mossels en Frietjes, en heerlijke hapjes tussendoor had het koppel een verpersoonlijkte festivalweide gerealiseerd. De ‘touch of gold’ bij elke genodigde rijmden met den gouden DJ-caravan en de dansende goudvissen.
Leuke ouderlijke speechen (en dito mopjes), een nachtelijk schouwspel van de 100’en Thaise vuurballonnen, Gin Tonic en Patje Krimson maakten het lange en boeiende feest tot een pareltje.
Aan de vooravond van ons huwelijk eind augustus was deze fantastische ervaring eentje om enerzijds goesting en anderzijds stress 🙂 te krijgen voor hét feest van ons jonge leven. Met nog meer plannen tellen we af naar de 29ste!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *