Angelique Lefebvre neemt afscheid van gemeenteraad

Angelique Lefebvre neemt afscheid van gemeenteraad

Open VLD gemeenteraadslid Angelique Lefebvre  woont niet langer in Deerlijk waardoor ze niet langer kan zetelen in de gemeenteraad. Angelique:  “Met spijt in het hart neem ik afscheid van de Deerlijkse gemeentepolitiek. Ik kan terugkijken op een boeiende periode waarin ik als voorzitter van Jong VLD Deerlijk, als kandidaat tijdens de campagne en als raadslid al mijn energie, ideeën en engagement kwijt kon. Ik blijf natuurlijk nauw betrokken bij Deerlijk en hoop op andere manieren mijn steentje te kunnen bijdragen aan deze prachtgemeente.”
Angelique wordt in de gemeenteraad vervangen door Rolande Libert, een dynamische dame en bestuurslid van Open VLD Deerlijk. Rolande woont met echtgenoot Piet Toulouse en tieners Kaat en Tijs in de Lisbonnastraat. Zij combineert haar job als medisch vertegenwoordiger met de zorg voor het gezin, actieve sport en haar engagement in de Deerlijkse politiek. Rolande is 10 jaar politiek actief en kijkt met heel veel “goesting” uit naar deze uitdaging.
RolandeMatthiasBert
 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *