Deerlijkse gemeentediensten sluiten op stakingsdag 15 december

Deerlijkse gemeentediensten sluiten op stakingsdag 15 december

openingsurenGemeentehuisRaadslid Bert Schelfhout (Open Vld) vroeg op de gemeenteraad wat de houding van het gemeentebestuur is ten aanzien van de aangekondigde algemene staking van 15 december.  “Zal het personeel van de gemeente meestaken? Of worden de diensten verzekerd?” In antwoord stelde Ann Accou (Cd&v) dat het bestuur zich neutraal opstelt. Het schepencollege besliste wel om praktische redenen om de gemeentediensten te sluiten. “Personeel die wil werken zal dat toch mogen?” vroeg Schelfhout. De schepen bevestigde dat iedereen die dat wenst zal kunnen werken maar dan achter gesloten deuren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *