Het echte sprookje: Matthias en Deborah ;-)

Het echte sprookje: Matthias en Deborah ;-)

MatthiasDeborahBertNaima.jpg
Wat begon als een sprookje, volgde met ‘lang en gelukkig’… Matthias & Deborah stapten op een zeer charmante wijze op 19 december in het huwelijksbootje. Maar hoe kon het allemaal zo ver komen :-)?Vijf jaar geleden. Ik en Matthias zitten plannen te maken voor Jong VLD Deerlijk in het sportcentrum. Deborah, een vriendin van in de lagere school, komt binnen en wacht op de man die haar de sleutel van haar pas gekocht huis zal brengen. Enthousiast als altijd, stel ik de twee aan mekaar voor. Stiekem merk ik een vonkje :-).  Enkele weken gaan we met Jong VLD naar café de Grand Bazar (GB vr ingewijden). Ik loop opnieuw geheel toevallig Deborah tegen het lijf, en vertel haar met een knipoog dat Jong VLD straks samenkomt in de GB. Genoeg informatie voor Deborah om haar plannen die avond drastisch te wijzigen en mee op pad te gaan… Het begin van een onwaarschijnlijk toevallig sprookje…
Vijf jaar later resulteerden de hints, de knipogen in het feit dat ik getuige mocht zijn op een uiterst charmant huwelijk. Ondertussen uitgegroeid tot een van onze beste vrienden, mochten ik samen met Naïma het huwelijk inzegenen met een handtekening. Een mooie eer, voor een nog mooier koppel.
Genieten van alle fijne dingen die nog zullen komen!
HuwelijkMatthiasDeborah
HuwelijkMatthiasDeborahSergioHerman
TrouwMD
20141220_132234
20141220_153545


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *